Over ons

Martijn_bio

Werk je mee aan een betere stad?

Initiatief stadsdichter voor een betere stad

De Innovatiebalie is een idee van stadsdichter Martijn Adelmund, om creativiteit te stimuleren en mensen bij elkaar te brengen rond het thema stadsvernieuwing. Hoewel de balie zich de eerste drie maanden richt op de binnenstad, is elk initiatief waar Wageningen beter van wordt welkom.

Zoals alles begint het met een goed gesprek en koffie. Daarvoor kun je langskomen op Stationsstraat 32, waar het initiatief Thuis is gevestigd, ook wel “de huiskamer van Wageningen” genoemd. In die huiskamer, of in een privéruimte, kun je je idee bespreken waarna de balie het verder begeleidt. Je kunt zelf bepalen hoe actief je daarna betrokken blijft. Op deze website kun je binnenkort volgen hoe elk idee voor een beter Wageningen zich ontwikkelt.

De balie is een test, voortgekomen uit de avonden “Aan de slag met de binnenstad”, georganiseerd door de Gemeente Wageningen. De komende maanden zal blijken of hier behoefte aan is in onze stad. Adelmund onderzoekt nog of de balie breder in te zetten is, bijvoorbeeld door diensten te verlenen aan startups die voortkomen uit de Wageningen UR; of door bestaande Wageningse bedrijven te helpen als ze creatief willen innoveren.
Als je meer wilt weten over de innovatiebalie, kun je een vraag stellen via de website of langskomen op Stationsstraat 32. Het initiatief wordt door de stadsdichter persoonlijk toegelicht op 29 oktober na 18:30, tijdens het pitchpodium georganiseerd door Thuis.


Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen. Nadat je je contactgegevens hebt achtergelaten, neemt de Innovatiebalie verder contact met je op.